ŠKOLENIE PCD | Príprava na skúšky – odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa v CD

Pripravte sa rýchlo, pohodlne a s predstihom na našom prípravnom školení na skúšky odbornej spôsobilosti vedúceho dopravy a prevádzkovateľa v cestnej doprave! Školenie pre pracovníkov a prevádzkovateľov v cestnej doprave, u ktorých sa vyžaduje odborná spôsobilosť na vykonávanie cestnej dopravy ako vedúci dopravy alebo prevádzkovateľ, podľa Nariadenia EP a Rady č. 1071/2009 a Zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave. Odborná spôsobilosť sa vyžaduje vo vnútroštátnej aj medzinárodnej osobnej (8+1 osôb) a nákladnej doprave (nad 3,5 tony) a zároveň v medzinárodnej nákladnej doprave (nad 2,5 tony).

Naše školenie – príprava na skúšky PCD – prebieha ako online kurz s lektorom. To znamená – obdržíte od nás prístupové údaje do nášho online vzdelávacieho systému na www.jvscd.sk a tam študujte predmety skúšky spôsobom a tempom, aké vám vyhovuje, pričom lektor je vám neustále k dispozícii (telefonicky, mailom alebo online stretkom naživo) na konzultácie a dovysvetlenia. Dostupné je kompletné učivo – všetky teoretické predmety, prípadové štúdie aj záverečné testové otázky s vypracovanými odpoveďami.

Výučbové aplikácie sa spúšťajú v každom bežnom webovom prehliadači online, nie je teda potrebné nič inštalovať.  Môžete sa učiť doma na notebooku, alebo na cestách v mobile či tablete.

OBSAH A KÓD ŠKOLENIA: PCD

Upozornenie: Ak vám môžeme odporučiť, nekupujte si na internete rôzne skeny otázok a prípadových štúdií, ktoré tam ponúkajú rôzne súkromné osoby v inzerátoch. Z praxe vieme, že väčšinou sú tieto ,,študijné podklady“ neaktualizované, neúplné a riskujete, že skúšku neurobíte.

POSTUP AKO SA PRIHLÁSIŤ

  • Vyplňte prihlášku tu: >> Online prihláška / Objednávka
  • Zašleme vám emailom faktúru k úhrade školenia
  • Po úhrade vám budú doručené prihlasovacie údaje a pokyny k štúdiu
  • Lektor je vám neustále k dispozícii mailom, telefonicky alebo v FB skupine

FORMY A CENY ŠKOLENIA:

  • PREZENČNE UČEBŇA – Školiace stredisko Košice, alebo na mieru u zákazníka: cena dohodou
  • PREZENČNE ONLINE – S lektorom naživo – 188 € / osoba
  • DIŠTANČNE – Elearningové školenie v online učebni + pomoc a dohľad lektora – 128 € / osoba (aktuálne mimoriadne znížená cena: 98 € / osoba)

PRE VIAC INFO NÁS NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ:
Jaroslav Verlík, lektor a produktový manažér
tel. 0948 203 003
email: info@edopravca.sk


Čo hovoria o našich školeniach absolventi:

Veľmi mi vaša online učebňa pomohla. Máte to dobre spracované, super, všetko funguje, Odporučím aj našim dodávkarom.
Darina Rozinová, príprava na skúšky Odb. spôsobilosti PCD

Dnes mám skúšky za sebou. Chcel by som sa poďakovať za ochotu a rady k učivu veľmi dobre a zrozumiteľné prezentácie k predmetom. Prajem veľa šťastia a spokojných zákazníkov.
Jozef Šajtlava, príprava na skúšky Odb. spôsobilosti PCD

Chcel by som sa Vám chcel poďakovať za výuku a za prístup do e-učebne. Bez toho by som  nemal žiadnu šancu.
Tomáš Obšitník, príprava na skúšky Odb. spôsobilosti PCD

S radosťou a poďakovaním vám chcem oznámiť, že som spravil skúšku z odbornej spôsobilosti v Prešove… nebolo to vôbec jednoduché, no stále to bolo len o tých veciach čo sme sa učili a čo bolo v materiáloch …. klobúk dole…patrí vám veľké Ďakujem s pozdravom a úctou
Michal Zborovjan, príprava na skúšky Odb. spôsobilosti PCD